Römork işini çok düşündüm. Hatta fiyat araştırması bile yaptım. Servisle arabaya çekici demiri takılmasını konuştum gel gelelim yekün hesap, cetvel kalem bize maliyet ortalama 7000TL (3 aşağı 5 yukarı) çıktı (Bir yıl kadar önce).
Bu durumda ben de doğrusunu isterseniz vazgeçtim ve daha iyisi arabayı değistirirken uygun bir araba alayım diye düşündüm ancak bu sefer de şu tam gün yasaları ve önümüzü göremiyor olmamız beni borç altına girmekten alıkoymadı dersem yalan olacak doğrusu.
Hal böyle olunca da neredeysek orada kaldık.
Uçak bu akşam bitti (Cowling ve Pervane kaldı). Zaman tuttum, banko üzerinde yani ideal şartlarda bile kurması yaklaşık 40 dakika sürüyor. Şu anda banko üzerinde kurulu vaziyette duruyor ancak takdir edersiniz ki kıymetli hanımım da uçağa yiyecekmiş gibi bakmakta o yüzden bir an önce oradan kaldırmam lazım ancak artık balkonda da yer kalmadı. Yani kurulu olarak saklamama imkan ve ihtimal yok. Bakalım ne olcak.
En iyisi ben şu yeni çıkan geniş aileler için tasarlanmış arkada da bağımsız sispansiyou olan Fiat Doblo'dan bir tane alayım. Bari birkaç malzemeyi de onun bagajında tutarım. Böylece Balkon da biraz rahatlamış olur.
Sevgiler
Barlas.