0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ruzgar abi depron uçaklar lastik motorlumu ve kumandalımı bi açıklaya bilirmisn?
Alman gerekmiyor, Burcin agabeyinle temasa gecersen sana en guzelinden nasil baslangic modeli elektrikli ucak yapabilecegini ve ucurabilecegini gosterebilir. Ustelik de cok ucuz olur. Obur turlu ciddi patlar motorlu ucaklar fiyatina gelebilir.
Alıntı yapılan: baytacoglu - 18 Temmuz 2010, 16:57Alman gerekmiyor, Burcin agabeyinle temasa gecersen sana en guzelinden nasil baslangic modeli elektrikli ucak yapabilecegini ve ucurabilecegini gosterebilir. Ustelik de cok ucuz olur. Obur turlu ciddi patlar motorlu ucaklar fiyatina gelebilir.peki nasıl onunla temasa geçebilirim ben sitede yeni aldoğum için bi sizi biliyorum bu kanuda yardım edrmisiniz hayırlısıyla ben yarın öğlene antalyada olucamordan mersine ve ordanda hatay gidecem buluşabilecek ii bir zaman olursa size haber veririm burçın abinin nasıl görüşe bilecegim hakkında (yanında yada sitede konuşa bilmem) bilgi ala bilirmiyim ben bide Slow Flyer ı almayı düşünüyorum şimdiden saolun ii bu siteyi bulmuşum