Gönderen Konu: Uçaklarla ilgili  (Okunma sayısı 60 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Helici

• Üye
  • **
Uçaklarla ilgili
« : 17 Temmuz 2010, 09:54 »
Abilerim ben heliciyimde uçağada başlamak istiyorum bana en doğru seçimi söyleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler  :) ;) :D ;D :P ::)
Karakol merkez fark etmez mersin çocuğu affetmez çatılarda kazlar kesilir başlar en güzel aşklar bu şehirde başlar

Mert Seyfettin\Mersin\1999

Çevrimdışı baytacoglu

• Barlas N. Aytaçoğlu
  • Yönetici
  • HER GÜN HAFTA SONU OLSA DA UÇSAK!!!
Ynt: Uçaklarla ilgili
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2010, 22:25 »
Abilerim ben heliciyimde uçağada başlamak istiyorum bana en doğru seçimi söyleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler  :) ;) :D ;D :P ::)

Bu sekilde konuyu cozumlemek cok zor, en iyisi sen bir gun sahaya gel orada olaylari gor ondan sonra daha rahat kara verirsin. Yain henuz patlar motorlu modellerle direkt ucurman icin cok uygun degil. Elektrikli modeller konusunda ise Safa bey, Burcin bey ve Pinar beyler sana yardimci olabilirler.

Illa ucak da ucuracagim dersen bence Burcin beyin onerilerini cok ciddiye al (baska basliklar altinda sana verilen cevaplar var)

Bence senin icin en dogrusu onlar. Ve unutma bu iste en onemli unsur sabirdir. Sabirli olmalisin ve sana verilen tavsiyeleri ciddiye almalisin cunku her bir tavsiyenin arkasinda yillarin deneyimi yatiyor.

Sevgiler

Barlas.
Kırım yoksa uçmuyorsun demektir.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul.

BARLAS N AYTAÇOĞLU/1963